ÉMSZI Társasházkezelő Iroda

A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalma: A projekt megvalósítása által célunk, hogy 2 fő számára gyakornoki helyet biztosítsunk, a megnövekedett adminisztratív jellegű irodai feladatok mennyisége és a szolgáltatásaink bővítése érdekében. A felvenni tervezett gyakornokok a cégünknél eltöltött idő alatt valódi tapasztalatra tehetnek szert, amely a munkaerő-piaci esélyeik javítását eredményezi. A foglalkoztatás során fő tevékenységeik közé tartoznak a társasházkezeléssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok elvégzése, számlázások, ügyfélkezelés és tájékoztatás. A projektben betöltött feladatok elvégzéséhez megfelelő középfokú végzettséggel rendelkező személyek kerülnek kiválasztásra. A projekt keretén belül a munkavégzéshez szükséges eszközök is beszerzésre kerülnek.
A projekt befejezési dátuma: 2018.12.04.

Hibabejelentés

Sürgős hiba esetén, tárcsázza az alábbi telefonszámot!

+36 37 314 018

 

Egyéb kéréseivel, észrevételivel kapcsolatosan, kérjük küldjön üzenetet!

Név (kötelező)

Email cím

Telefonszám

Üzenet

Bemutatkozás

Az ÉMSZI Kft., Ingatlan és Társasházkezelő Iroda fő tevékenysége az épületek közös képviseletének ellátása. A több mint 20 éves ingatlankezelői gyakorlattal rendelkező, dinamikusan fejlődő cég, mindig a megbízói érdekeit helyezi az első helyre.
A mérnökökből és gazdasági szakemberekből álló vezetés folyamatosan nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a gazdaságos működtetésre. Az ÉMSZI Kft. a tulajdonosokkal jó kapcsolatot ápol, melynek köszönhetően az általa kezelt épületek folyamatosan szépülnek és gazdagodnak.
A napi feladatok ellátása mellett az épületeket jó gazda módjára képviseli, az észlelt problémákról a tulajdonosok tájékoztatást kapnak és a meghatalmazás erejéig azonnal intézkedik.
Napjainkban meghatározó feladata a kintlévőség kezelés, amelynek megoldására az ÉMSZI Kft. kidolgozott rendszerrel és magas szintű jogi háttérrel rendelkezik.

Az ÉMSZI Kft. az Országos Társasházi Innovációs Management tagjaként a legfrissebb pályázati információkkal, a szakmán belüli kapcsolattartással, továbbképzésekkel, eszmecserékkel is törekszik a minél magasabb színvonalú teljesítményre.

 

A közös képviselet ellátása az alábbi feladatokat foglalja magában:


A tulajdonosok befizetéseinek és a társasház kiadásainak naprakész könyvelése számítógépes hálózaton, melyhez speciális társasházi nyilvántartó és könyvelő program áll rendelkezésünkre. A program frissítéséről és karbantartásáról a Társasházi és Számviteli Törvénynek megfelelően, szakemberek gondoskodnak.

Elkészítjük a Társasház költségvetési tervezetét, éves beszámolóját, amelyekről a közgyűlés határozataival és az egyénre szabott közös költség fizetési kötelezettséggel együtt értesítést küldünk minden tulajdonos részére.

Az épületeken végzendő szükséges felújítási és karbantartási munkálatok ügyintézése, műszaki ellenőrzése, melyhez megfelelő kivitelezői háttérrel rendelkezünk. Szakmánként több vállalkozóval állunk napi kapcsolatban, hogy a Társasházaknak a feladatok elvégzéséhez legkedvezőbbet tudjuk ajánlani.

Képviseljük a lakóközösség érdekeit hatóságok előtt, bíróságon, szükség esetén jogi képviseletről gondoskodunk.

A közös képviseleti iroda Gyöngyös, Alkotmány út 5. sz. alatt található, ahol az ügyfelek fogadása hétfő-csütörtök 8-16 óra ill. pénteken 8-14 óra között történik.

Ezen felül 24 órás telefonos ügyeletet tartunk fenn a sürgős hibaelhárítás érdekében.

 

Mit fontos tudni az árainkról?


Az ÉMSZI Kft., olyan árat szeretne biztosítani, hogy az mindenkor megfeleljen a ház tulajdonosainak, versenyképes legyen, de soha ne menjen a minőség rovására.

Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Tradíció

Ha… többek életét és munkáját összekapcsoljuk,
együttesen mindnyájan sokkal messzebbre jutunk,
mint külön haladva bárki is eljuthatna.”
 René Descartes

Kapcsolat

ÉMSZI Társasházkezelő Iroda

3200. Gyöngyös, Alkotmány u. 5.
Telefon: 37/314-018

Email: tarsashaz@emszi.com

 

Nyitva tartás


Hétfő 8:00 – 16:00
Kedd 8:00 – 16:00
Szerda 8:00 – 16:00
Csütörtök 8:00 – 16:00
Péntek 8:00 – 14:00